...mnóó jestli máš na mysli takovou tu přídavnou vrtulku do difuréru ?tak ta sice lépev ířila směs a důkladněji ji promísila leč celkový efkt byl na PRD vaše velebnosti 🙂 údajně to žralo méně a taky to jelo méně :O)


ovšem pokud je toto tvým úmyslem tak hurá do toho 🙂





nejlépe ovšem nahradit karbec vstřikování, které se velmi podobá tomu rozprašovači na rošení kvítek....tedy alespoň princip je stejný 🙂
...což samozřejmě neznamená, že ty nemůžeš být ten génius, který s tím převratným pricipem přijde 😉
... já za sebe si myslím, že nejlíp to funguje tak, jak to bylo zkonstruováno a navrženo. Pokud by existovala nějaká zázračná a jednoduchá metoda snížení všeho, určitě by byla při konstrukci karburátoru použita... ti naši dědové a otcové nebyli blbí...
Jednou jsem rosil kytky s tím ručním rozprašovačem a dostal zajímavý nápad,ale je to možná blbost 😀. Napadlo mě upravit karbec. A to jak akcelerační pumpičku, tak nějak třeba ještě i poladit difúzér. Je mi jasné, že tady jde o milimetry i mililitry. Proto se chci zkušenějších poptat co si o tom myslí.Nemá tam někdo něco fabrikového? Viděl jsem doplňkový difúzer na řadu 105 až snad 1203 a bylo tam napsáno, že by měl snížit spotřebu, emise, hluk... (???)